A POM-BÄR maciról

A ropogós, vidám, mackó formájú snack, a POM-BÄR 1987-ben jelent meg, a klasszikus POM-BÄR Original (sós) termékkel. Napjainkban a POM-BÄR már többféle ízben készül (pl. sajtos, tejszínes-hagymás). Mindegyik termékünk enyhén fűszerezett, lágy, nem csípős ízű. A POM-BÄR az anyukák körében különösen népszerű. És nem csak azért, mert előállítása szigorúan ellenőrzött körülmények között történik. A lágyan roppanós állag, a sajátos íz és a jellegzetes megjelenés minden helyzetet vidám, élvezetes, napsütéses helyzetté varázsol. A termék nem tartalmaz mesterséges ízfokozót, mesterséges színezéket és tartósítószert.


A POM-BÄR folyamatosan növekszik...

...és vele változik és nő a POM-BÄR márka is. A POM-BÄR mackó külseje 1987 óta folyamatosan megújult, de két jellegzetesség állandó maradt: a korona és a sál, amely a márka állandó jelképe. Nézd meg, hogyan változott a POM-BÄR maci az évek során!


Hogyan készülnek a POM-BÄR macik?

A POM-BÄR legjobb minőségű burgonyából készül, amelyből tésztát gyúrunk. A tésztát szúróhengerek segítségével mackóformájúra vágjuk, amelyet napraforgóolajban sütünk ki, majd fűszerekkel ízesítjük. A Pom-Bar termékek semmilyen mesterséges színezéket és ízfokozót nem tartalmaznak!